Gelukkig en gezond 2023!

Gelukkig en gezond 2013! | Blog | Janette van Tol | Interieurdesign

“De beste manier om je dromen waar te maken, is om wakker te worden.” Een quote die voor mij precies omschrijft hoe ik het afgelopen jaar zie en wat ik iedereen gun.

Van de automatische piloot naar bewuster leven en meer verbinding. Verbinding met jezelf, anderen en de wereld.

Voor mij begon het dit jaar met het besluit om vegetarisch te gaan eten en terug te gaan naar de basis. Die basis was een cursus 3D-interieurtekenen bij SketchUp Plaza. Dat inspireerde zo dat ik halverwege het jaar stopte met mijn freelance communicatieopdracht om een tijdje vrij te nemen. Of beter gezegd: wakker te worden :-)

Een online coaching van Wil + ThePeople en trendsessies van Buro Jantrendman zorgden ervoor dat ik weer helder kreeg wie ik ben, wat ik belangrijk vind en waar ik naartoe wil. Ik wist het diep van binnen eigenlijk wel, maar er was teveel ruis.

Ook cappuccino’s met Sproud zorgden daarvoor. Best veel kan ik je zeggen ;-) Koffie zorgde voor vertragen. Inspiratie in mezelf vinden en het ontwikkelen van een visie.

Daarnaast heb ik in koffietentjes zoveel lieve en interessante mensen ontmoet. Sommigen eenmalig en anderen waarmee ik bevriend ben geraakt. En dat vind ik heel veel waard en ben ik dankbaar voor.

Mijn wens voor het nieuwe jaar is dat we weer meer gaan luisteren. Naar onszelf en anderen. Oprecht, zonder oordeel en in vertrouwen.

Hele fijne jaarwisseling en een heel gelukkig en gezond 2023 toegewenst!

X Janette

Volgende
Volgende

Wat is voor jou inspiratie?