Wat is voor jou inspiratie?

Wat is voor jou inspiratie? | Blog | Janette van Tol | Interieurdesign

Ik ben aan het hardlopen. Ok, ik sta nu even stil. Niet om uit te rusten, maar vanwege de inspiratie. En die wil ik echt even opschrijven. Tegelijkertijd besef ik me dat dit gewoon meteen mijn nieuwe post is.

Al een tijdje heb ik niet gepost. Hoe kan dat nou vraag ik me af? Ik vind het zo leuk om te doen.

Tijdens het eerste stuk hardlopen, besef ik het me al. Ik ben weer tegen die berg aangelopen. Ik ben met zoveel dingen tegelijkertijd bezig. Heb voor mijn gevoel zoveel te vertellen en dus daar gaan we weer.

Het wordt zoveel, dat ik niet meer zie wat er achter die berg zit. Ik ga weer uitstellen. Het wordt een ding zeg maar. Beter gezegd: ik maak er een ding van.

Dat hardlopen stel ik dus ook uit. En dat terwijl ik weet dat ik me er beter door ga voelen, lekkerder in mijn vel zit en dan automatisch ook gezonder ga eten. Maar ik ben teveel andere dingen aan het doen. Vooral dingen in mijn hoofd.

Tijdens het hardlopen, voel ik al snel de vrijheid. Ik voel de regen, de kou, mijn ademhaling (OMG die is hoog), maar ik voel vooral inspiratie.

Ik voel mezelf weer. Open, vrij en losser. Ik keer letterlijk weer even terug naar de basis. Ondertussen voel ik ook mijn handen bijna niet meer, dus ga ik straks thuis verder met schrijven van dit bericht ;-)

Maar ik ben me weer bewust. Deze keer van mijn lijf. En hoe lekker is dat! Ook besef ik me dat alle ruis even weg is. Ik kom weer tot mezelf. Mijn kern.

En dan komt dus de inspiratie. Niet inspiratie van buitenaf. Die hebben we meer dan genoeg. Maar inspiratie van binnenuit. Vanuit jezelf. En dat is de beste inspiratie! Ik ben ervan overtuigd dat die inspiratie mensen helpt de beste versie van zichzelf te worden.

Misschien denk je, wat heeft dit nou met interieur te maken? Nou, heel veel! Maar dat leg ik je snel uit. Nu eerst douchen, want ik krijg het koud. Hele fijne zondag! :-)

Vorige
Vorige

Gelukkig en gezond 2023!

Volgende
Volgende

Winnaars bekend!