Terug naar de basis

Terug naar de basis | Blog | Janette van Tol | Interieurdesign

Misschien denk je, hey deze url ging toch eerst naar een webshop met leren tassen? Dat klopt. Dat was ook zo. Was inderdaad. Alweer een tijdje geleden ben ik, Janette van Tol, ermee gestopt. Het gaf me gewoon niet meer de energie die het me in het begin gaf.

Maar wat wil ik dan? Iets met interieur. Dat heb ik van jongs af aan al gewild. Ik gaf mijn zakgeld liever uit aan leuke spulletjes voor op mijn kamer, dan aan kleding. De Xenos was voor mij altijd een Walhalla :-)

Dus terug naar de basis. Naast mijn communicatieopleiding aan de Hogeschool Inholland (Reclame, Media & Design) heb ik zo’n 13 jaar geleden een opleiding Interieurdesign gedaan aan de Academie Artemis in Rotterdam. Om daarna een oud woonwinkelpand te gaan verbouwen in Voorburg. Een droom. Hierna volgden de twee allerliefste kids, Zoë en Liam.

Al die jaren ben ik werkzaam geweest als zelfstandig communicatieadviseur. Nog steeds hoor. En ik houd van mijn werk, maar ik voel aan mezelf dat ik nu toch echt weleens iets met interieur wil gaan doen. Hoe ik dat ga doen? Dat ben ik nu aan het onderzoeken. Ik heb mijn freelance opdracht een tijdje terug opgezegd en neem nu tijd om stil te staan en ruimte in mijn hoofd te maken. En oh ja, ook tijd om een verbouwing thuis te begeleiden.

Dus, geen leren tassen meer op deze website, maar vooral interieurinspiratie, een verbouwing en mijn zoektocht naar wat ik nou eigenlijk wil qua werk.

Vorige
Vorige

Omarm de chaos